ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ, ПОКРИВАЛА

 ВРАЦА

Предлагаме изработка на:

  • Ветроупорни завеси

Ветроупорните завеси са подходящи за ограничаване на климатичните въздействия при открити обекти – ресторанти, магазини с изложбена площ, барбекюта. Използваният материал е прозрачно PVC /т.нар. „кристал“/ – гъвкав и устойчив материал с дебелина 0.6мм, 0.8мм или 1.00мм. Прозрачният материал се кантира с двоен синтетичен брезент в цвят по желание на клиента.

  • Лентови завеси

Лентовите завеси служат за преграда, като същевременно дават възможност за лесно преминаване през тях. Най често имат индустриално приложение, като осигуряват възможност за преминаване на транспортна техника /мотокари, транспалетни колички/. Използват се и при ветрозащита на заведения – ресторанти, барбекюта, навеси.
Лентовите завеси се използват и като температурна бариера в хлдилни камери и хладилни 

  • Завеси за складове

PVC завесите са отличен начин да се поддържа контрол върху температурата и влагата в складови пространства. Те предлагат множество ползи, като защита от прах, вятър, мухи, насекоми, вода и други външни фактори, които могат да доведат до увреждане на продуктите в склада.

PVC завесите за складове са направени от висококачествен PVC материал, който е устойчив на атмосферни условия и удари. Те са лесни за поставяне и поддръжка, като могат да се изрязват на място, за да паснат точно към размерите на вратите в склада.

Освен това, PVC завесите за складове са ефективен начин да се намали разхода за енергия за отопление и охлаждане на склада. Те помагат да се задържа топлината и да се избегне загубата на енергия чрез отворените врати.

Независимо дали става дума за складови помещения, хладилни камери или други пространства, PVC завесите са високоефективно и икономично решение за поддържане на контрол върху условията в склада.

Свържете се с нашите експерти, за да ви помогнат да изберете правилния размер и вид PVC завеси за вашите нужди.

  • Покривала

Покривала за метални и дървени конструкции
PVC покривалата предоставят защита от вредните ефекти на атмосферните условия, като дъжд, сняг и слънчева светлина. Те са направени от специални полимерни материали, които са изключително здрави и устойчиви на износване.
PVC покривалата могат да бъдат изработени в различни размери и цветове, за да отговарят на нуждите на клиента. Те са леки и лесни за монтаж и могат да бъдат поставени върху почти всякакви типове конструкции.
Едно от големите предимства на PVC покривалата е, че те предоставят защита не само от атмосферните условия, но и от UV лъчите. Това означава, че те могат да предотвратят избледняването на материалите, което може да се случи при излагане на слънцето за продължителен период от време.
Покривалата от PVC са лесни за почистване и поддръжка. Те могат да бъдат почистени с помощта на мека кърпа и обикновени почистващи препарати. Тъй като те са устойчиви на влага и корозия, те не изискват редовно боядисване или други видове поддръжка.
PVC покривалата за метални и дървени конструкции предоставят ефективна защита и удобство за сравнително ниска цена. Те могат да бъдат използвани за различни цели, като кътове за отдих, градински шедьоври и други подобни. Без значение за целта, PVC покривалата са изключително полезни и функционални решения за всякакъв вид метални и дървени конструкции.
Покривала за камиони и ремаркета
PVC покривала за камиони и ремаркета са ефективно и практично решение за защита на товарите по време на транспорт. Те предоставят защита от атмосферни влияния, като дъжд, сняг, вятър и UV лъчи, което ги прави изключително полезни за широк спектър от превозни средства.
Покривала за басейни
Покривалата за басейни са едни от най-важните аксесоари за поддържане на чистотата на водата и удължаване на живота на басейна. Те предоставят защита от прах, листа, насекоми и други замърсявания, като в същото време запазват топлината на водата, което води до по-ниски разходи за отопление.
При избора на покривало за басейн е важно да се внимава за размера и формата на басейна, както и за нуждите на потребителя. Доброто покривало за басейн трябва да е здраво, устойчиво на ветрове и да предлага добра защита срещу замърсявания.
Покривалото за басейн е инвестиция в здравето на басейна и комфорта на потребителите, което може да удължи живота на водата и да спести разходи за отопление и почистване.
 
гр. Враца ул.Никола Занкин 12
тел.:0892 314 666